SponsorKliks, hoe werkt het?

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Stichting Adoptiebos, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en wij ontvangen hiervoor een kleine bijdrage. Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar onze stichting.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je ons ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Stichting Adoptiebos (of klik op de banner hieronder). Voor jou een kleine moeite, voor ons zijn het directe inkomsten die helpen om de missie voor een groenere wereld waar te maken!


Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten zij op de bankrekening van onze stichting. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Maar alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en komen wij hierdoor een stapje dichterbij ons doel!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Stichting Adoptiebos weet wie er iets besteld heeft of wat er is besteld. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Stichting Adoptiebos is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Stichting Adoptiebos dan niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Stichting Adoptiebos op
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12008